Autorijschool Eloïne

Uw rijschool in de regio Arnhem e.o.
 

Opfriscursussen

Autorijschool Eloïne geeft twee soorten opfriscursussen voor mensen die reeds in het bezit zijn van hun rijbewijs.

 

Opfriscursus “Zeker autorijden”

Je bent al in het bezit van een autorijbewijs, maar toch, zelfstandig autorijden is niet helemaal iets vanzelfsprekends voor je.
Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld doordat je maar weinig deelgenomen aan het verkeer doordat je geen auto hebt, vanwege ziekte of een traumatische ervaring.

Met een opfriscursus “Zeker autorijden” bij Autorijschool Eloïne wordt op een gestructureerde manier onderzocht waar de “knelpunten” zitten. Daarna kunt u samen met een zeer ervaren instructeur eraan werken om deze “knelpunten” op te lossen, zodat u weer met een gerust hart achter het stuur van een auto plaats zult nemen.

Opfriscursus voor senioren

U heeft uw rijbewijs lang geleden behaald. Ondertussen is het verkeer op de weg veel drukker geworden, zijn de verkeersregels veranderd en zijn er allerlei nieuwe technische snufjes in auto’s gekomen.

Met andere woorden, de hele “autorij-wereld” ziet er compleet anders uit dan in de tijd dat u uw rijbewijs haalde. Maar er wordt van u wel verwacht dat u zich staande (rijdende) houdt in deze veranderde wereld, en dat is niet altijd eenvoudig.

Met de opfriscursus voor senioren bij Autorijschool Eloïne leert u alles over de nieuwe verkeersregels. U oefent met een ervaren rijinstructeur de nieuwste rijtechnieken in een moderne auto (VW Golf 7) met vele technische innovaties.

Het doel van deze opfriscursus voor senioren is dat u weer op de hoogte bent van de nieuwe verkeersregels, de nieuwste rijtechnieken en dat u zich weer vol vertrouwen kunt mengen in het moderne drukke verkeer.

 De opfriscursussen bij Autorijschool Eloïne worden gegeven in cursusblokken van anderhalf uur.

 
E-mailen
Bellen
Instagram