Autorijschool Eloïne

Uw rijschool in de regio Arnhem e.o.
 

Fotowall Autorijschool Eloïne

 

22 Juni 2021: Wat een top week, nog een dame geslaagd! Gefeliciteerd Deveney Neijenhuizen, je hebt dit meer dan verdiend!!! Ik ben echt trots op je! Het heeft je bloed, zweet en tranen gekost, maar dan heb je ook wat!

21 Juni 2021, in de stromende regen, was het Mirte Engelhard die slaagde voor het praktijkexamen. Gefeliciteerd meid, je hebt er hard voor gewerkt!


Op 16 juni, de eerste tropische dag van het jaar, behaalde Tomas Leijser zijn welverdiende rijbewijs! Alles in 1x gehaald, gefeliciteerd Tomas! En niet alleen de mannen slagen in 1 keer. Op 15 mei konden we Mirte Hali feliciteren met het behalen van haar rijbewijs. Theorie, tussentijdse toets en praktijkexamen, alles in 1 keer gehaald. Super!

Deze topper is op 15 maart in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs!!Vanwege Corona zijn tussentijdse toets en examen 2x moeten uitstellen en dan na de lockdown binnen anderhalve week, terwijl je 3 maanden niet gereden hebt, je tussentijdse toets overslaan en gelijk je examen doen! Mitchell Verfuurden ik ben trots op je!

De eerste geslaagde na de lockdown is een feit.
Wat een topper is Damion Willemsen!
3 Maanden niet kunnen lessen, sinds vorige week woensdag vol aan de bak, met vandaag als resultaat: zijn rijbewijs in the pocket!!!

En op 7 december weer een geslaagde! 
Harmen Roelofs heeft alles in 1 keer gehaald, van harte gefeliciteerd!
De week van 30 november is goed begonnen! Daniël Bultje is in één keer geslaagd voor zijn praktijkexamen! Nu mag je eindelijk in je eigen Polo gaan rijden! Ik wens je heel veel veilige kilometers toe en nog heel veel succes met je opleiding tot vrachtauto-monteur! Dat vrachtautorijbewijs zal er nu ook wel snel aankomen! Geniet ervan Daniël!


Op 11 mei had Gijs zijn eerste rijles, precies 6 maanden verder heeft hij zijn theorie, tussentijdse toets én rijbewijs in de pocket!!! 
Gijs Schurer, je bent een kanjer! De examinator kon niets opnoemen wat niet goed gegaan was!! Héél erg gefeliciteerd met dit prachtige resultaat, en heel veel veilige kilometers toegewenst! Geniet ervan!!Op 20 oktober mochten we Sam Heezen feliciteren met het behalen van zijn rijbewijs! 11 Rijlessen en dan de eerste keer slagen! Een hele knappe prestatie! Geniet van je rijbewijs en heel veel veilige kilometers toegewenst!


 


Als sponsor van de Huissense Volleybalvereniging Setash hebben we ook een speciale actie voor de leden van Setash. Kijk hiervoor op onze actiepagina van deze website.Toch wel een beetje trots op het resultaat. Sean McLeod, in 1 keer geslaagd.

Gefeliciteerd!

Rijles in de COVID-19 periode.

Mocht je soms een klein autootje tegenkomen met de logo's van Autorijschool Eloïne......... schrik niet, we hebben geen nieuwe lesauto ;-)


De lessen worden gegeven in een Volkswagen Golf 7. 

De kleine Toyota IQ is onze service- of promotieauto. Deze zullen we niet tijdens de rijlessen gebruiken.

We mogen weer....... zojuist tijdens de persconferentie gehoord dat we weer aan het werk mogen.
-met Bente Scholten van Autorijschool Scholten


COVID-19 Lockdown. De eerste rijles kon niet doorgaan, maar het iTheorie-pakket afgeven op een Corona-veilige manier.... dat moest toch wel lukken.


De lokale krant bericht over een activiteit van Eloïne.


Het Looveer bij hoog water. (Ook dat kun je meemaken bij Autorijschool Eloïne)


De lesauto met de Huissense skyline.


Het gaat helemaal echt beginnen..... het dakbord opgehaald en alvast wat oer-Hollandse foto's gemaakt.

 


Het begin


 
E-mailen
Bellen
Instagram